lördag 3 december 2011

Mitt tusende inlägg!!

firar jag med tårta!! Nej, det var inte sant. Den här fina tårtan bakade min mormor Elsa till mig på min födelsedag. Hur många år jag har bakom mig behöver vi inte fördjupa oss i, men värt att notera är att mormor fyllde 87 bara några dagar före mig!!!

 Från en av mina bästa vänner, Ingla, fick jag den här fina tavlan. Jag fastnade för den vid ett besök på Min skattkammare , denna underbara lilla butik som ligger nånstans på landet, inte alltför långt från Nora & Örebro (vill ni ha en bättre vägbeskrivning än så, ska ni prata med Ingela och inte mig ;)) men jag hade inte råd att köpa den. Men nu bor den hos mig i alla fall !!  Tack Ingla<3

 Tänk vilka fantastiska kunder jag har. Den här vackra lyktan fick jag av tre underbara kvinnor som jag behandlar så gott som varje vecka och har gjort i ett års tid. Jag gör mitt jobb och de belönar mig mig omtanke och present. Ni vet vilka ni är och ni är bäst!!

Och med det tror jag att mitt tusende inlägg får vara alldeles slutskrivet :) Natti


1 kommentar: