onsdag 3 februari 2010

Det kostar på att ha hund!

Tog en härlig skogspromenad i djupsnön förut, nysnön yrde och jag valde att gå i skogen för att komma undan blåsten lite. Zenia fick bana väg åt lilleman, ibland valde han att gå efter mig till och med. Inte lätt att vara en tvärhand hög när snödjupet närmar sig oanande nivåer! När jag gått runt skogen kan jag välja på två vägar hem, mer skog eller cykelbana. Tog cykelbanan då jag kände att mitt knä värkte av allt pulsande. Men man ska aldrig göra det lätt för sig.

Naturligtvis halkade jag och slog på ändan så det knakade, även högerhanden fick sig en rejäl stöt. Så nu sitter jag med hand i bandage och öm svanskota. Eftermiddagens massagekund fick jag ringa återbud till *suck* Men Zenia är nybadad och fin :) Jag lyckades avisa henne (hon såg ju ut som en snögubbe när vi kom in) och schamponera henne med en hand. Nu har hon kurat ihop sig i soffan, doftande som en blomsteräng, eller nåt!

I morgon bär det av mot Tystberga, det är äntligen dax att para Nillan. Dessutom har ettorna sin första kurshelg i BodySense, Stockholm fre-sön, och där är jag bokad sen länge, så jag ska försöka pussla ihop allt detta på bästa sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar