lördag 20 november 2010

Fuling!

Jag håller på med en fuling just nu - jag upddaterar bloggen. Kul tänker du nu och undrar vad jag menar. Jo, för i mitt liv kan man inte ändra historien´. I min dagbok från förr (den var av papper med hårda pärmar och hade många, många linjerade blad att skriva på - med penna, ni vet. Minns ni de där grejjerna papper och penna? Det var före datorernas intåg i varje hem - typ nittonhundrakallt eller så!!)

I vart fall var det så att om jag inte skrev en dag då fanns den dagen inte sen. Att lämna blanka blad i boken gick absolut inte för sig, på sin höjd kunde jag göra en snabb tillbakablick en eller ett par dagar efteråt i den dagens anteckningar :)

Men nu - nu kan jag trolla, stoppa in dagar och händelser i kronologisk ordning - underbart!! Har inte tid med er mer, ska greppa min trollstav igen - Hokus, pokus filiokus!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar