söndag 28 november 2010

Less och glad!

Telefonen fortsätter att bråka med mig - den vill INTE skicka foton till Bloggen, superirriterande!!! Dessutom har Bloggen själv fått spader och loggar ut mig i tid och otid - inge bra alls. Summa sumarum - det har blivit jobbigt att blogga :(

Och under tiden hinner det ju hända ett och annat här hemma trots att bloggen står still. Idag till exempel så var alla tre hundarna till salu! Men bara en väldigt kort stund. Jag hann faktiskt inte ens hem och logga in på datorn innan jag ångrade mig :) Men jisses så arg jag var på dem under morgonpromenaden i skogen och allt för en liten skitsak. Eller liten och liten, en del av dem - skitsakerna alltså - var rätt stora och framför allt så var de många. Jag pratar alltså skit, bajs, på längden och tvären!!!

Harlortar och rådjurkulor står jag ut med, älglort nja. Sen kommer vi till äcklet - räv-, katt-, grävling-  hund- och människoskit! Men tvi vale för eländet säger jag bara och ryser vid blotta tanken....

Vi har snö! Inte i drivor som på andra ställen i Sverige utan lite lagom vitt! Det är skönt för jag ser stigen när jag snubblar genom skogen i vintermörkret. Lakritstrollen och jag promenerade hem från svärmor i kväll och det var, trots ihållande vind, rätt skönt att få röra på dököttet. Släktmiddagar är inte så dumt faktiskt. Mor och far kom från Arvika och tillsammans avnjöt vi en härlig eftermiddag, fylld av prat och mycket god mat som svärmor lagat! Tack!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar