lördag 22 oktober 2011

En lördag som ingen annan!

Så styrde jag kosan mot Nora - äntligen. I Nora finns min vän Ingla, min tredje hjärnhalva och vän sen 1900-kallt, tillika mamma till mitt gudbarn Solena. Tiden och orken räcker inte till allt jag vill, därför var den här turen efterlängtad av mer än ett skäl. Och tänk vilken dag vi fick!! Jag hämtade upp en sliten men tapper Ingla vid 13-tiden och sen bilade vi runt, under idel prat i många timmar. Första stoppet var vid Min Skattkammare.

En liten pärla nånstans ute på landet mellan Nora och Örebro - jag tycker absolut att du ska åka dit om du har vägarna förbi. Många vackra saker, en hel del av dem är tillverkade av Kicki som driver butiken. Ett tips - hennes tavlor är UNDERBARA!! Nästa år ska jag dit på sommaren för då kan man ta en fika i denna vackra paviljong!

Den här fina stolen stod intill ett träd. Jag satte Bolla på den för att även hon skulle få vara med på foto, hon fick nämligen följa med på turen, men se det gillade hon inte, skogsstol eller inte. Men visst är den läcker...

Därefter bar det av till ett annat av Inglas favoritställen nämligen handelsträdgården Tant Grön, åxå på landet nånstans mellan Nora & Örebro (jo, jag körde bilen men det betyder inte att jag har nåt som helst lokalsinne eller hur?? Ingla satt ju intill och guidade")

Här fanns ett litet krypin där vi kunde ta en fika bland blommor och blader.

Och tänk, just idag hade de tårtprovning. Bye-bye LCHF :)

Med värsta sockerkicken rusande i kroppen for vi vidare till Mariebergs köpcenter, där vi efter en stund åt en god middag, allt under prat, prat och mer prat. Vid 19-tiden lämnade jag av bästa Ingla, i Nora igen. Anar att hon hade skavsår i öronen vid det laget.

Tack för att du tog dig orken med mig en hel dag - stor kram!!

1 kommentar:

  1. 1. Vi gör om det snart igen!!!!
    2. Ang Tant Grön..... Inte ens jag kan klämma in Vintrosa mellan Örebro och Nora men det kvittar ju. Vi var där!

    Löv jo
    ta bil

    SvaraRadera