måndag 26 januari 2009

En knapp månad tidigare...


Såg det ut så här...
Visst är han för söt, Zorromannen, där han ligger och väntar på julgodiset :)

2 kommentarer:

 1. Hej Maria!

  Kul med blogg! Modernt, eller !? Jag har inte riktigt fattat grejen med bloggandet ännu men jag läser ju gärna om dina vardagsäventyr i nattboken så varför inte.

  Å så det där med rösten, ta det bara lungt den kommer, jag hade bara lånat den när min egen var på vift för någon vecka sedan. Kärvt! Nu är min tillbaka så jag får väl tacka för lånet! Hoppas den ska fungera snabbt för dej igen!

  Fungera föresten...snart gör vi också det efter sjukdom mer eller mindre oavbrutet i 3 månader!!!

  Sela också...först en lång vinterhälta efter nyår och så nu löp - som är på väg att ta slut. Phu! Vi längtar ut i skogen på "hundjobb" och snart är det dags för pälsvård igen!

  Ny vår, nya möjligheter?!
  Kram
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Halloj! Jasså är det du som lånat den, va bra, då är den snart tillbax alltså! För jag börjar bli trött på detta nu :)

  Va jobbbigt att ni har varit sjuka så länge - sånt tär på krafterna. Har ni haft ettårskalas än eller har det fått anstå pga sjukdom?:) Lilla damen har ju blivit stor!! Och ni har varit föräldrar i över ett år - tänka sig!

  Vi får klämma in en träff framöver. Kram

  SvaraRadera