fredag 6 mars 2009

Äntligen fredag!

Och jag har just kommit ut från en dryg halvtimma i badrummet. Inte för att jag stått där och stajlat mig inför en utekväll - ånej!
Det är Rajja som har fått sig en genomkörare, nu doftar hon inte längre gammal socka utan ren o fin portis. Zenia fick sig en omgång tidigare i veckan, men det skötte Amanda om tack och lov. Nu ska jag bada Zorro - det går på en kvart från start till torr & fin vovve, snacka om skillnad! När det är gjort är det dax för hårblåsen på Rajja och sen klippmaskinen. Hon ser ut som ett skogstroll - söt men raggig, så nu ryker det - i vart fall en del! Kan nån förklara varför jag roar mig med detta en fredagkväll???

1 kommentar:

  1. Hello, hello!

    Fredagkväll med blöt, tovig päls, jo,jo! Kan man få det bättre! Det är ju väldigt skönt att få ha det lite varmt omkring sej i vinterkylan, som jag bara är så trött på nu. Tänk! - först varm dusch (för här duschar vi nästan alltid tillsammans med Sela!!)och sedan varmt å gott i hårblåsen! - å så blir det ju så himla fint när man är klar! Fast...egentligen är det mest Husse som sköter pälsvården, så vad vet jag ;D

    Selas Matte

    SvaraRadera