söndag 1 mars 2009

Nytt hem sökes!

Rajja deppar! Hon gillar inte alls att jag har börjat jobba igen och hon gillar inte att det finns andra hundar i familjen som slåss om min uppmärksamhet. Därför har jag tagit det makalöst jobbiga beslutet att hon ska få flytta hemifrån! Kan du tänka dig att ge en sjuårig tik ett härligt familjeliv?

Hon vill bo hos en aktiv familj utan andra hundar eller bäbisar, det ska finnas en vuxen hemma mest hela tiden och hon vill få vara med. Hon gillar att sova på armen, gosa i sängen eller soffan och att busa. Lååånga skogspromenader är inga problem men hon sköter sig utmärkt i stan åxå. Hon har en fenomenal nos och gillar att använda den. Agility är sådär kul, lydnad likaså! Men att hitta på trix för att få lite godis - DET är kul!!

Hon är ingen problemhund, hon kan vara själv hemma - men hon gillar det inte! Hon vill få vara med, det är kul när det händer saker och hon får hänga på. Framför allt saknar hon någon som bara ser HENNE!! Låter det intressant? Hör av dig och berätta vad du kan erbjuda - jag kommer att ställa tusen frågor och vara petnoga med vart hon hamnar då hon är min älskling och jag egentligen inte alls vill släppa henne. Men det vore egoistiskt att inte försöka hitta ett nytt hem!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar