söndag 1 mars 2009

Hemma igen!
Förlåt vänner och portislägermänniskor som inget har hört ifrån mig på flera dagar. Jag har tillbringat tisdag till fredag på sjukhuset och för tillfället ligger jag på soffan och kurerar en förkylning jag fick med mig därifrån. Dessutom brann nätagregatet till vår mailserver i lördagsmorse så jag har inte kunnat nå mailen. Maken är ju tack o lov datanörd utan dess like så han jobbar hårt på att laga felet. Några mail har hunnit trilla in men sen uppstod ett nytt fel och så blev det till att laga mer :( Om ni väntar mailsvar så kommer det så snart jag hinner med!

Igår firade jag i vart fall min namnsdag med ett par härliga timmar i solskenet tillsammans med familj och hundar, vid vårt badställe. Försökte fota hundarnas glada språng i snön men det gick inte så värst bra. De är i vart fall mycket lyckliga att jag är hemma igen och ligger mycket tålmodigt intill mig i soffan och vilar :)

Dessutom trotsade jag både trötthet och förkylning och tillbringade kvällen i goda vänners lag. Zenia och Zorro fick följa med medan mamma Rajja fick stanna hemma, då hon just nu är skendräktig som en tok och jag räknade snabbt ut att det skulle bli bråk om hon fick åka hem och hälsa på dottern Zabel, som är precis lika tokig och energisk som Zenia.

Så Rajja låg hemma & deppade medan Zenia & Zabel hade flera timmars härligt bus och bråk med Zorro skuttandes runt lite vid sidan av. Det är inte lätt att vara liten vavva när två portisar har tokryck. Alla hade i vart fall väldigt trevligt - tack Malin & Dan!

Zenia var så trött på hemresan att hon inte orkade bli åksjuk!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar