söndag 12 april 2009

Grattis!!

Presidentens nya hund!

Inte vet jag om en portis var det absolut bästa val familjen Obama kunde gjort, sett utifrån sin familjesituation, det får tiden utvisa. Men visst har de valt världens härligaste ras :) Jag har inte ångrat mig en sekund sen jag fick hem min första portis Rajja, för snart 7 år sen.

Eller, ja, det kanske inte är sant. Det är ju så lagom kul när hon använder sitt enormt väl utvecklade luktsinne till att nosa upp en sedan länge död fisk, för att med njutning i blicken grundligt rulla sig i den. Eller när hon med hjälp av sin uppfinningsrikedom lyckas klura ut hur man bäst öppnar en stängd dörr, för att släppa ut sig själv och de andra hundarna på äventyr. Kanske har jag nog faktiskt ångrat mig så smått i dessa och andra liknande stunder, ja faktiskt! ;)

Men nu ligger det ju i sakens natur detta att man till hundra procent aldrig kan veta hur en annan varelse tänker! Det är det som är charmen! Så när hon nybadad och fin, efter en timmas slit i badkaret med vaniljdoftande schampo i två omgångar samt vidhängande pälsföning och kamning vilket tog i runda tal två timmar, det var mycket vass och annan gojja som bestämde sig för att fastna i pälsen ihop med fiskgeggan!, när hon så äntligen ligger på min arm i sängen och myser - ja, då ångrar jag verkligen inte en sekund! :)
Jag önskar familjen Obama all lycka med deras nya älskling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar