torsdag 5 augusti 2010

Hur långt räcker en varmkorv?


Jag vet inte hur långt den räcker hemma hos dig, men här i Forshaga räcker den till att träna agility en timma med en portis och en chihuahua - och då snålade jag inte med belöningar ska ni veta. Konsten är att skära bitarna lagom, lagom stora så att det smakar korv i gommen på vovven och lagom små så att de snabbt försvinner ner i magen utan att vovven blir mätt :)

Lite lurig ska man vara när man tränar agility och det gjorde jag alltså idag. Efter att effektivt ha lyckats med det jag tänkte idag, nämligen undvika "uppdrag bokföring" så packade jag in hundarna i bilen och åkte till klubben en sväng. Där var det lugnt och skönt, bara jag, hundarna och myggen trängdes på agilityplanen. Hur träningen gick? Gissa....

Nej då, det blev allt bättre och bättre efter att matte fått "rosta av" sig lite!

!

Det är inte helt enkelt att båda handla hunden genom agilityhindren och fotografera samtidigt, så jag ber om ursäkt för kvalitén på vissa bilder. Vi hade en härlig stund på planen hundarna och jag. Visst ser de rätt nöjda ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar