torsdag 26 augusti 2010

Varmt

Vet inte hur ni har det men här är det VAAAAAAAAAAAAAAARMT!!!!! Jösses, säger jag bara. Tur det finns aircondition på hotellet och bris under träden vid stranden annars hade jag smält bort. Startade dagen med en alldeles för varm promenad ner längs åsnestigen, med kung Winnerbäck i öronen och solsken i ögonen.

Saknar hemma lite grann, alla runtomkring är så himla kära, pussas och håller hand, tittar varandra djupt i ögonen och matar varandra kärleksfullt med ännu en sked glass. Jaja, vad är väl en bal på slottet..... Heeeeeeeeeeeenrik, kom hit och pussa på mig!! :)

Havet är varmt att bada i och det gör jag mest hela tiden, när jag inte gömmer mig i skuggan av ett träd. Det är för varmt att företa sig några längre promenader så bergen får vänta, men det finns gott om caféer att besöka så länge. Synd bara att de är så dyra på glassen!

Nu ska jag strax leta rätt på Karma med familj. Jag har fått den stora äran att bli gudmor till henne, det värmer gott i hjärtat!
Mitt gudbarn Karma

Hemma i Sverige finns redan två andra härliga gudbarn varav den ena är på väg ut i stora vida världen på äventyr - Sol, jag tänker på dig och önskar dig ett underbart år!!!!!
Jesper, jag önskar du kunde packa ner din familj och komma på besök, det finns gott om plats här på stranden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar