fredag 27 augusti 2010

Smått men gott!

Två godingar

Livräddare nr. 2

Livräddare nr 1!
Solnedgång över Aegiali
En av alla strandkatter

Utsikt från min balkong
Ännu en varm, varm dag har passerat och jag sitter på balkongen och försöker samla dagens tankar till nåt vettigt. Måste konstatera att det är svårt, värmen har gett hjärnsmälta och sex lata dagar har sänkt tempot betydligt både i kropp och själ.

Under balkongen har tavernan sin uteservering och genom den gnisslande grekens jämmersång kan jag höra en del av "mitt" gäng hålla låda, men själv orkar jag inte delta i festandet ikväll. Det räcker utmärkt att sitta på balkongen och njuta i den mycket varma sommarnatten. Trots att klockan passerat tolv har inte värmen sjunkit nämnsvärt. Känns lite konstigt att veta att hemma är det 20 grader kallare och regn, när solen här grillar oss obarmhärtigt dag efter dag.

Nej, nu är det dax att packa ihop - undrar just hur länge det dröjer innan min rumskamrat fått nog och rumlar in?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar