lördag 28 augusti 2010

Oförskämt bra

Ja, jag kan inte säga annat än att just nu mår jag som en prinsessa. Det är precis lagom varmt här i skuggan på min balkong, vinden rasslar lite i grönskan som omgärdar mig. (Här tänkte jag skriva några rader om den oerhört vackra "Boganvillan" som blommar rosa och grann mot allt det blå och vita, men eftersom jag inte kan stava till det så låter jag bli.)Det enda som saknas förutom mina älsklingar därhemma är en stor, god kopp rött te med grädde i. Just te är helt omöjligt att få gott här, ens om jag mot förmodan skulle lyckas jaga rätt på en vattenkokare och koka på flaskvatten.


Strax går bussen som ska ta mig ner till stranden och mitt favoritställe, där godaste frukosten väntar, kanske ägg och bacon eller grekisk yoghurt med fruktsallad?


Sen ska jag göra mitt bästa för att läsa ut en bok, mellan doppen i havet. Ikväll stundar bröllopsfest. Ha det bäst för det tänker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar