lördag 11 december 2010

Bilder ur ett liv

Ibland kan små gester ge stor glädje. En dag när jag kom tillbax till min bil efter att ha gått runt tjärnen med hundarna låg det nåt på rutan till min bil. En gul påse med glada djur på, innehållandes ett par påsar med smakprov på hundmat från Husse och en liten lapp med en trevlig hälsning på. Hundarna blev överlyckliga över de knapriga kulorna och jag körde hem med ett glatt leende på läppen. Tänka sig att killen som körde Husse-bilen stannade på just "min" parkering mitt i skogen, just när jag var där :)
Det här fina halsbandet har Qeela fått, då jag upptäckte att det förra gav kraftigt skav på pälsen. Förhoppningsvis ska pälsen växa ut nu, så hon blir fin till utställningssäsongen! Det här har skinn på insidan, Zenias har fleece, jag ska passa på att göra en utvärdering och se vilket som är mest skonsamt mot pälsen. Om jag har tur är det det här blå, då måste jag köpa ett likadant till Zenia, eller hur?
Den här snygga hissen kan jag åka i, om jag vill ha lite afrikakänsla när jag är på väg till jobbet. Visst blir man glad av den?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar