fredag 3 december 2010

Hej världen!

Idag har det hänt massor av roliga saker. Först och störst - jag har träffat allra bästaste Tildur. Det heter hon såklart inte och om tio år kommer hon att hata mig för att jag kallar henne för det :)

Men än så länge har hon inte så mycket att sätta emot så jag gullar vidare på mitt vanliga vis. Det är nämligen så att jag har bäbissjukan, dessutom en mycket allvarlig variant av den. Så fort jag ser ett barn under ett år så slutar jag att bete mig rationellt.

Min hjärna går helt enkelt in i ett annat tillstånd och jag förvandlas till en babblande fåne, jag gör grimaser, sjunger fåniga visor, gör löjliga fingerramsor, grimaserar och jamsar på alla sät jag kan komma på. Allt för ett leende av denna underbara varelse som just för ögonblicket fångat mitt intresse. Och just är det alltså lilla Matilda det kretsar runt.

Idag har jag varit i Örebro och hälsat på, en lång stund har jag lånat henne, både i vaket och sovande tillstånd. På Mariebergs köpcenter sov hon och då passade jag på att gå runt med barnvagnen och se ut som om jag var småbarnsmamma för en stund. :) Busigt värre!!

Annat roligt är att jag fått telefonen att förstå hur viktigt det är att faktiskt posta de blogginlägg jag gör!! Toppen, nu kanske det blir mer fart på bloggen - men jag lovar inget...

Mer roligt - jag har haft en toppendag i dag, tillsammans med svärmor, svägerska & svåger, (svägerskans) kusin och lilla Tildur. Det gör vi om! Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar