lördag 18 december 2010

Chihuahuabäbisar!

 
Idag har jag och Mannen varit och snuttat chibäbisar. Det kanske var jag som stod för det mesta valpsnuttandet om jag ska vara ärlig, Mannen satt mest på en stol och sa NEJ!! Nej, vi ska inte ha nån mer chihuahua! NEJ, de är inte söta! NEJ, vi ska inte ha nån mer chihuahua! Det enda han sa ja till var kaffet :)  Fast jag vet att under den hårda ytan döljer sig en mjukis och han tycker visst att valparna är söta, fast de är fula ;)

Lilla söta Alwa i mitten - jag är käääääääääääääääääär!!Tack för att jag fick komma och snutta Pia, de är underbara!! Tur du bor en mil bort annars skulle jag sitta i ditt kök mest för jämnan :)

Vill du se mer av valparna går du in på Pia och Amandas hemsida.

Annars har jag haft en lugn dag. Hundarna har fått sig två längre promenader när de fått räjsa av sig i skogen. Det är så härligt att se de två stora leka ihop - de gillar varandra verkligen! Idag hade de kapplöpning på cykelbanan, de tyckte väl att raksträckan såg så inbjudande ut att de inte kunde motstå ett lopp. Som värsta greyhundar sträckte de ut - knasbollar. Lilltussen Zorro ägnar sig inte åt såna tokerier, han gillar mest att kissa han :)

2 kommentarer:

  1. Tack för ett trevligt besök! Klart att Zorro måste ha en kompis ;)

    SvaraRadera
  2. Här hemma har vi också en som kissar mest hela tiden!

    SvaraRadera