fredag 25 februari 2011

Ännu en vanlig dag bland vanliga dagar.

Dagarna är sig lika här hemma, det är inte mycket att orda om. Jag jobbar, rastar hundar och väntar... väntar på att få para Nillan, väntar på att det ska komma små Myrna/Zorrovalpar, väntar på portislägret och sen väntar jag på att jag ska få vänta på portisvalpar. Mycket väntande blir det :)

Myrna har verkligen acklimatiserat sig i flocken. Hennes favoritplats är i nyinköpta korgen intill mitt skrivbord. Om hon inte ligger där försöker Qeela lägga sig där, jag kan lova att det ser lustigt ut när en tiomånaders portis försöker klämma ner sigi denna lilla, lilla korg som dessutom har kanter av hårdplast just för att de stora hundrna INTE ska ligga i den! Igår tippade den när Qeela försökte knöla ner sig i den men vad gör väl det tycktes hon tänka och la sig på trekvart. Visst är det märkligt att hundar ska konkurrera om saker sådär.

Det är likadant när jag sätter mig i tv-soffan. Knappt har rumpan landat innan jag har Myran i knät, i samma ögonblick kommer Q & Z farande och trycker sig intill gärna från varsin sida med huvudet helst ovanpå Myran. Då blir Myrna arg och visar hela garnityret, vilket inte skrämmer storvovvarna det minsta till Myrnas förtret. Vid mina fötter står Zorro och väntar tåligt på att cirkusen ska lugna sig så att jag kan lyfta upp honom. Efter lite bökande så finner jag mig själv fastnaglad i soffan av hundar. En portis på var sida om mig och två vavvor i knät - livet är (h)underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar