tisdag 8 november 2011

Av nån mystisk anledning..

har bloggen låg proritet just nu! Kan det möjligen bero på en liten köksrenovering??. Så här illa såg elen ut när Mannen rev ner bröstpanelen. Strömförande kabel rakt ut i tomma intet - hurra!!

 Här har det varit grön väggpanel (bild kommer längre ner). Den här halvväggen byggde Mannen typ 2003, när vi inte längre stod ut med att tre barn använde köket-hallen-korridoren som racerbana, runt, runt, runt!

Tack vare vattenläckan i våras måste hela golvet läggas om  och då måste mattskarven fram - hokus, pokus så trollade Mannen bort väggen igen!

Så var det själva köksdelen. Allt ska bort, skåp, kakel, golv... ja ni förstår läget.

och plötsligt finns ingenstans att göra av saker, så vi packar frenetiskt!

 De som tapetserade om här tapetserade runt skåpet som satt på väggen och inne i det var den gamla tapeten kvar - osnyggt! Tomt blir det på väggarna...

No comments!

 Bröstpanel på väg bort.


Det ekar tomt i rummet!

Nytt kök inhandlas smidigt på IKEA - det tog ju bara ett par timmar att plocka ihop ;)

  Många vagnar blev det! Nu väntar vi på mattläggaren som - kan man ju alltid hoppas - ska komma på torsdag. Från imorgonkväll är vi kökslösa hur många dagar det blir får vi se. Tur att svärmor har ett kök ;) 

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    vad kul med en renovering! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Vi har just nu en kökstävling som du kan titta på! Vill du ha en liten morot kan du kontakta mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer.
    /Vendela

    SvaraRadera