tisdag 8 november 2011

Grattis älskade Gudbarn

Ikväll - för tjugo år sen - föddes mitt gudbarn Solena under stor dramatik. Jag var med och hade den stora förmånen att få ta hand om guldklimpen tills hennes mamma Ingela, tillika min tredje hjärnhalva och en av mina bästa vänner behagade vakna upp ur narkosen hon tvingades genomlida. Förtvivlat har jag letat genom datorn för att få fram ett foto från den tiden, men jag går bet.

Söt som socker var hon redan då och sötare blir hon för varje år! Det här fotot har jag helt frankt lånat från mamma Ingela utan att fråga, vi får se om jag får bassning.

Grattis älskade gudbarn - du är bäst i världen!! På lördag syns vi - hurra!!

1 kommentar:

  1. Ja den där bilden får du låna hur mycket du vill. Den är ju såååå vacker!!!!
    ;D

    SvaraRadera