tisdag 8 november 2011

Släktträff i Vagnhärad

I helgen som gick for jag till min goda vän Maria, Zenias uppfödare & stolt innehavare av kennel Team Paparazzi.
Bolla fick följa med som maskot! Tåg var helt OK att åka tyckte hon, där hon satt i min lilla magväska. Zenia
däremot gillade inte tåget lika mycket. Tror mest det berodde på att hon inte fick sitta i magväskan hon åxå!

Framme i Vagnhärad var det fullt ös på Team Paparazzivovvarna. Bolla gjorde sitt bästa för att sätta sig i respekt
hos alla svarta pälsmonster som var mest överallt. Hon lyckades kan jag säga. Liten på jorden men stor i orden!
Att fånga dem på bild var inte gjort i en handvändning!

Till sist lyckade Maria och jag med gemensamma krafter samla alla fyra portisarna på ett och samma foto. Det är Zenia, mammaYazza, syster Laura och systerdotter Sassa.Sassa var där på semester, medan hennes männsikor vilade upp sig i storstaden London!

På långpromenad. Bolla tog täten och jagade bort alla stygga bovar!

Lördagsnöje i Vagnhärad!

 Självklart tog jag på mig den tunga uppgiften att lära min värd hur man bäst njuter en Ben & Jerry's!

Två systrar!

Vackraste syster Laura

Nyklippt Zenia!

Kan man kanske få beställa lite färskt vatten här?
Vi hade underbara dagar hos Maria & vovvarna. Tack för att vi fick komma och hälsa på dig och vovvarna Maria!!

Under tiden jag åt gott och pratade käkarna ur led så rev Mannen ut stora delar av köket här hemma. Jag är glad att jag slapp vara i eländet!! Det räcker bra med röran vi är i just nu. Men snart, snart blir det bättre - hoppas jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar