fredag 25 november 2011

Oj vad det händer saker!

Några undrar över köket, några undrar hur det går med fyrbentingarna, någon undrar hur jag mår och en och annan vill veta vad jag fick i födelsedagspresent. Och just ikväll tänker jag berätta om det sistnämnda, för just idag tog jag bilen och for till Maria Vildhjärta's atelje . Har du aldrig varit där? Aldrig hört talas om? Aldrig sett hennes figurer, läst hennes små historier - Lyckliga du!! Då har du en härlig upplevelse framför dig!! Titta bara vilken underbar utsikt hon har från sitt arbetsrum...


Två underbara, livsgivande timmar tillbringade jag hos Maria, intensivt njutande av alla hennes "pinnar", som hon kärleksfullt kallar sitt arbete, och den tillhörande poesin. Många kloka ord hann vi utbyta och jag slås än en gång av hur universum tillgodoser mina behov.

Många "pinnar" talade till mig, men till sist var vi överens.  Med hem i bilen följde två skogsväsen - tack för att ni ville bo hos mig!!

Får jag presentera "Osalig and"

"Min osaliga and vill ständigt något mer
än alla de goda råd som ges.
Vill något större än det utrymme som ges.
Vankar och snattrar inuti..."

och "Vårkänslor"

"När man får vårkänslor
börjar det blomma
lite varstans."
Ett stort tack till svärmor, mamma & pappa som gav mig möjlighet att köpa "Osalig and" och ett stort tack till mig själv som gav mig lov att köpa "Vårkänslor"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar