söndag 3 januari 2010

Ännu en hunddag har passerat!

Fast mina egna hundar märkte inte så värst mycket av det. De fick en riktig latdag idag. Först sovmorgon och sen besök av Kecke - utan Nillan, ska det va så? Ja, det skulle det tydligen, så imorgon är det vi som far dit på lite portisbus.

I eftermiddags tog Henrik och jag ledigt från egna hundar och barn för att resa till Filipstad. Det var sista chansen om jag ville träffa fler än en av Leias valpar och det ville jag ju. I flera timmar fick jag snosa valp - mmmmmm, underbart. Hann ta några foton som ni kan se. Det är baske mig inte lätt att få till bra bilder av små hoppjerkor, men som tur är blir de ju trötta ibland. Vi hade jättetrevligt hos Marianne & Anders, tack för att vi fick komma.

Vill du se fler bilder på valparna kan du besöka mitt album på facebook eller Mariannes hemsida

Nu är klockan snart två och jag ska ännu en natt infria mitt nyårslöfte att lägga mig tidigare :) Tidigare än vaddå? kved en av mina mer kvällströtta vänner som känner till mig och mina nattugglefasoner. Tidigare än 05.30!!! Äntligen ett nyårslöfte jag kommer att kunna hålla. Möjligen bryter jag det när Nillan ska valpa, för det ska hon bergis göra heeeela natten!
OM hon börjar löpa nån gång & OM det blir en parning & OM hon blir dräktig.. alla dessa OM.... Marianne, lyckliga du som har allt ditt överstökat, nu blev jag nervös....

2 kommentarer:

  1. Är du nervös?? Men Nillan då? Hallå, om någon är nervös så är det väl hon. Välja uppfostringsteknik, skola och försäkringsbolag.....
    ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha, Nillan är väl närmst att betrakta som dum blondin, trots sin svarta hårman. Hon lägger huvudet så vackert på sned, blinkar med sina stora ögon och lägger bedjande en tass på armen och vips så har omgivningen smält och curlar glatt banan åt henne. Man kommer långt på att vara söt...

    SvaraRadera