torsdag 21 januari 2010

Rund under fötterna!

Ja, det trodde ni aldrig va, att ni skulle få se supernykteristen Kåräng rund under fötterna - på en vardag dessutom? Nu har det dock hänt och det kommer att hända igen... och igen... och igen! Men bara lugn - jag har inte trillat dit, vare sig på cacaolikör, makens läskiga whiskey eller den där värmande drycken från Grekland, med honung, hembränt och kryddnejlika som jag aldrig minns namnet på (men det gör du, Andreas, så hjälp mig nu!)

Orsaken till att jag inte kan gå stadigt är nämligen en helt annan:


Ett par sprillans nya masaiskor eller som de heter på riktigt "MBT". Om du kikar riktigt noga så kan du se at de är runda under!! Tanken är att dessa ska hjälpa mig att få en bätre balans i kroppen och på sikt mindre värk i rygg och knän. Hittills har jag dock bara fått mer ont, men det är väl i sin ordning. Många muskler som plötsligt ska jobba på annorlunda vis kan ge träningsvärk, det vet väl jag om någon. Nu ska jag rulla vidare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar