fredag 24 september 2010

Bröllopsdag

Idag har Mannen och jag varit gifta i 16 år. Jag var så ivrig att fira den dagen att jag gratulerade oss på Facebook redan igår. Men det är alltså idag som är den rätta dagen!

Nu kan man tycka att jag borde pryda bloggen med en mer romantisk bild just idag, men se det går inte. För Mannen befinner sig hemma med hundar och övriga barn medan Viggo och jag tillbringar tiden på akuten, med en ond blindtarm. Just nu har vi varit här i 4 timmar, sonen har inte ätit sen 9.30 i morse och han börjar bli ganska retlig vill jag lova.

Vi får väl se hur och NÄR det här slutar. Tjipp

3 kommentarer:

 1. Stor, stor kram til Viggo, god bedring! Og kram til mamma med!

  SvaraRadera
 2. PS: gratulerer til mamma og pappa på bryllaupsdagen. Håper de får sjanse til å feire seinare. Vi tilbragte forresten vår 20-års bryllaupsdag på akutten.

  SvaraRadera
 3. TULLE VIGGO!!!!!!
  Och så grattis förstås

  kram

  SvaraRadera