fredag 3 september 2010

Sista natten med gänget

Klockan passerar strax halv sex - på morgonen! För varje kväll har partyt hållit på allt senare eller ska jag säga tidigare rentav, halv sex på morgonen är ju faktiskt ganska tidigt. Om 4½ timma ska jag upp, vilken tur jag har som får sovmorgon!

Vi har haft en toppendag på stranden, jag har lyckats klämma i mig en och en halv "Frappe", skaffa mig fräknar på vaderna (!) och pussat på Karma. Efter årets sista busstur uppför berget har jag även hunnit med att ha ett allvarligt snack med bergen (bergen här på Amorgos är mycket gamla och mycket visa!) njutit en varm kvällspromenad genom trånga gränder med kameran som enda sällskap samt laddat om för kvällens party i tavernan vid 20-tiden. Det som slutade nyss :) Ja jösses, jag har inte skrattat så på länge, helt underbart! Nu börjar jag äntligen varva ner så förhoppningsvis somnar jag strax gott! Imorgon återstår bara att äta och packa, sen är det adjöss Amorgos för denna gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar