måndag 20 september 2010

Chihuahuor & annat

Idag har jag varit hos Pia & Amanda, kennel Madame Biccabo's och snuttat lite valpar. Mmmmmm...mmmmysigt!

Visst är de bedårande? Det är svårt att inte ha med sig en eller annan hem :)

Frampå kvällen kom hösten på allvar. Amanda fick övningsköra i regn och rusk. Det gick bra ändå - kolla den snygga fickparkeringen :)


Kvällens hundpromenad fick ske med regnställ, kängor och vantar samt reflexvästar på samtliga. Bäst jag gick där i rusket kom jag att tänka på den härliga sommaren som varit, så därför bjussar jag på lite sommarbilder. Fast jag börjar med några jag tagit nyligen, de känns rätt somriga trots att de är tagna i september.

De här är bilderna tog jag en kväll när bara Zorro och jag gick cykelbanan bortåt Deje till. Det var så otroligt mycket smultron längs vägen, helt underbart att se, men ack så svårt att fotografera. Ska den som ger sig tänkte jag och knäppte några bilder till. Jag kan tillägga att Zorro mer än gärna åt dem. Inte bilderna alltså, utan smultronen *skrattar*

Midsommar 2010. Vi var på Torsö och hade det trevligt! Lyckades fånga lite midsommarlycka med kameran!!

1 kommentar: