lördag 29 januari 2011

Myrna tar plats

Igår åkte jag till bästa fodervärden Ewa som har Nillan, en sväng. Med mig hade jag Qeela som under ett par dagar ska bo där. Tack gulle Ewa, du ska veta att det betyder massor!!

Här hemma lägrade lugnet sig & Myran började hitta sin plats i familjen. Nu är det bara en svart hårboll att hålla reda på och eftersom Zenia är mycket timid och vänlig av sig i sina kontaktförsök så fungerar det bättre och bättre hela tiden. Förut låg de två och sov med bara några decimeters avstånd, så det kommer nog att bli bra. När Qeela kommer hem igen får vi lägga ner krut på att få henne att respektera Myrna som den äldstetik som hon faktiskt är!
 
Myrna är en mysig dam & vi är så glada att få ha henne här! Jag tror kanske att hon har lite hemlängtan - här skriver hon mail till sin matte ;)

Kommentar till den övre bilden: Nej, jag har inte drogat hundarna, jag väckte dem ur deras skönhetsslummer när jag tog bilden:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar