måndag 17 januari 2011

Vem har tappat svansen?

Halkade ut med hundarna på skogspromenad vid 18-tiden. Vet inte riktigt hur jag tänkte, men tyckte tydligen att ishalka, sjöblött & tvärmörkt kunde uppvägas av ett par broddar., så jag stoppade in hundarna i bilen och körde ut i skogen, där jag slirade runt på ett mycket spännande sätt innan jag kunde parkera.

Broddarna hjälpte mot halkan men knappast mot vätan, jag tror jag klev i varenda pöl som fanns och det fanns gott om dem vill jag lova. Hundarna  hade kul - Zenia fyndade, som ni kan se av bilderna. Det tog en stund innan jag förstod att hon hittat nåt och ännu längre innan jag förstod vad det var!

Någon har tappat sin svans!! Efter mycket funderande och klurande tillsammans med vänner och bekanta på FB har vi enats om att det nog är en rävsvans! Håller du med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar