måndag 24 januari 2011

Valpar & valpar!

En helg fylld av aktivitet. Har fått gjort massor av det jag ville, men hann ändå inte med allt. Undrar hur många timmar ett dygn måste ha för att jag ska vara nöjd? Nåja, jag har trots detta även haft lugna, mysiga stunder då jag laddat batterierna inför den kommande veckan. Det snurrar på rätt ordentligt där bakom pannbenet just nu, planer smids, veckor räknas, stamtavlor kollas, ja, som sagt - det råder full aktivitet. Mer om mina planer kommer så småningom. Delar några foton från dagens besök hos Voxan & hennes valpisar. Åh, så snuttegott det är med valplukt och vassa tänder :)

2 kommentarer:

  1. Såg att du hade vart inne och kommenterat på min blogg. Va kul att du också äter enligt LCHF. Jag har som sagt ätit det mer eller mindre i 1,5 år. Dock inte gått ner ngt i vikt. Men mår bra av det. Ang dina hundar. Jag å sambon vill gärna bli med valp till hösten. Har du några planer inför hösten...och vad har du för erfarenheter kring hundar och allergi? Har hört att även din ras kan fungera med allergiker..vi har tidigare haft puli och varit väldigt aktiva...

    SvaraRadera
  2. Åh va fina!
    man lir kär i dem bara av att titta på fotona!

    Skall du ha nån?

    SvaraRadera