söndag 16 januari 2011

Vissen!


Nu har vi gjort slut med julen för den här gången. Det tyckte ingen i familjen var roligt. Att städa undan alltså! Idel sura miner och ett evinnerligt pusslande bland kartonger. Jag vet att allt pynt packades upp ur våra kartonger, hur kommer det sig då att det inte får plats när jag ska packa ner det igen? Jag bara undrar...
Sen kan jag avslöja att vi fått vår lillgran att vissna. Jo, det är sant, kolla fotot :) Den är vissen!! Och alla barren är inte gröna alls faktiskt ;)

Nu är det hög tid att sova, klockan är mer än jag vill veta, Men så går det när man har världens bästa Amanda hemma och hon vill sitta i soffan & mysa. Hon är genomförkyld stackaren, så vi tog en kopp te och såg på Avatar, en film jag gärna ser emellanåt!

Imorgon går turen till Arvika, om snön tillåter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar