onsdag 27 maj 2009

Ljuva vår!


Inte den bästa av bilder men ändå. Mobilen har ju sina begränsningar :-(
Tiden rusar snabbt nu - alldeles för snabbt. Det borde vara lag på att våren ska vara låååååång, men icke!! Syrenerna blommar som spön i backen och det doftar ljuvligt ute. Göken gal, fågelungar piper och i en av våra kaninburar bor det numera små kaninungar som växer och frodas. Bilder på gullungarna kommer så snart de krupit ur boet. Visst är det underbart!

Har gått en lång promenad i skogen med bara Zorro idag. Det är så härligt, inga stora vovvar att hålla koll på, ingen stress över att bli påsprungen och få ett knä ur led. Mina portisar är ljuvliga, jag älskar dem, men när de snurrar runt benen på mig så blir jag nervös - tyvärr!

Zenia växer och blir bara underbarare för varje dag. Hon är full av kärlek, hyss och upptåg. Rajja får sin beskärda del av alltsammans och även Zorro får sig en lekinvit emellanåt. Men DET är inte populärt, gissa om Zenia får sig en skopa ovett av Zorro då. De är för härliga att se på.

Till helgen stundar en inoff. i Molkom. Det är bara två portisar anmälda och det är mina Rajjaavkommor Norton & Nillan. Båda behöver träna sig på att hanteras av domare. Jag har även anmält Zorro, han har 10 långhårschihuahor till i sin ras. Typiskt nog kommer de att ligga ytterligt nära varandra i tid, så det kanske blir en krock när jag ska visa hund i båda ringarna samtidigt ;) Får väl klona mig innan lördag helt enkelt!

Nu ska jag sova. Känner på mig att de ringer från förskolan imorgon och vill ha vikarie. Och om de inte ringer - ja, då tänker jag bada portisar - så det så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar