lördag 30 maj 2009

Dumma bilar!

Bilar är bara bra när de funkar! Precis som datorer. Vår bil funkade jättebra - så länge man inte ville bromsa! och DET vill man ju ibland. Min underbara tekniska make som just nu hatar bilen mer än nåt annat i hela världen har fått ägna kvällen åt att fixelitrixa den dumma läckan på .... bromsröret (? heter det så?) så att jag ska kunna ta mig till Molkom på hundutställning om 8 timmar. Han är en pärla!! Förutom bileländet och lite annat elände som jag inte alls tänker prata om här, så har vi haft en supertrevlig kväll. Grillkväll på verandan i goda vänners sällskap är inte fy skam! Det började med en tur till Handelsboden och ett par nya MC-allvädersbrallor till mig, mellanlandade hos Caroline på kaffe och sen for vi hem & tände grillen. Strax därpå kom Caroline med Agnes och Norton, för att grilla med oss. Jättemysigt! Lagom till teet kom Nova förbi! Mmmm, fler såna kvällar villjag ha i sommar. Fler vänner och färre mygg! Det tummar vi på!

Vet inte om jag ska hoppa i säng eller trimma hundar. Nattmänniska som jag är så är jag tokpigg nu och dödstrött i morn bitti. Å andra sidan är jag hårt itutad att man ska sova om natten och kliva upp med tuppen på morgonen! Det lutar åt sängen - jag kanske inte är så tokpigg trots allt! *gäsp*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar