måndag 1 juni 2009

BIR & BIM

Det blev Norton & Nillan på Molkoms inoff i helgen. Konkurrensen var stenhård - de tävlade mot varandra *haha* Norton placerade sig BIG5:a sen reste vi hem och rakade av all päls! Så nu ser han ut som en afrikansk bergsget. Han var så duktig på utställningen och uthärdade domarens inspektion, men han tycker inte det är kul och jag ser ingen anledning till att framhärda. Fodermatte jublar såklart - och jag förstår henne. Att sköta pälsen på Norton under sommar och badsäsong är ingen lek.

Jag visade Nillan och hon skötte sig riktigt bra. Hon vågar inte busa med mig som hon gör med fodermatte, vilket gör att man ser hennes snygga rörelser ;) Ska bli kul att se hur det går framöver. Det blir åtminstone två officiella + rasspecialen i sommar har jag tänkt!

Zorro placerade sig andra bästa hane bland chihuahuorna, endast slagen av den vrålsnygga Tubbe. Jag är ju urstolt, kanske lyser hans underbara personlighet igenom, för visst fanns det vavvor bakom honom som hade snyggare huvud och var mindre i storlek. Har tänkt att även Zorro ska få visa framfötterna i ringen i sommar. Ransäter är nästa utställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar