söndag 14 juni 2009

Fredagsnöjet på Hagagatan

består allt som oftast av att jag hamnar i köket, närmare bestämt vid frysboxen. Ovanpå frysboxen återfinns en eller annan vovve. Som du kanske räknat ut fungerar frysboxen som mitt trimbord! Jag slänger på en vaxduk och vips, så får det plats en vovve både i stående och liggande format :)

I går kväll var det Rajjas tur att bli klippt! Fast först hade alla tre vovvar fått sig en rejäl omgång i badkaret. (Gissa om de är gosiga i pälsen just nu! Mmmm, doftar gott!) Efter ett rejält slagsmål med min klippmaskin, då jag använde ord som jag själv knappt visste att jag kunde *oops* lyckades jag till sist få den att fungera tillräckligt mycket för att få Rajja färdigklippt! Började mycket optismistiskt att klippa även Zenia, men då sa klipparen "Tack men nej tack, det räcker för nu!!" Så Zenia fick kliva ner från trimbordet med enbart rakad högerskinka! Tur att hon är svart, så det inte syntes så väl. I dag fick maken ta sig en tur till stan och låna en maskin, tack för det, Peter & Gunilla!

Så här blev resultatet:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar