torsdag 25 juni 2009

Gräsänka!


Bilden ovan är från Sorsele, tagen nu ikväll och sänd till mig via MMS, ett av de sätt maken och jag kommunicerar på just nu. Igår tog han nämligen sin synnerligen välpackade pippigula BMV (MC alltså, inte bil - gud förbjude!) och begav sig i riktning mot Midnattssolsträffen i Gällivare. Snacka om att ha tur med vädret. Ifjol, när han gjorde samma tripp för första gången, var det svinkallt och regnade på tvären vissa delar av resan, något som kanske skulle ha avskräckt en mindre MC-hängiven person (typ mig!) men icke heller!

Här hemma rullar vardagen på, trots att husets herre (haha, jag kan kosta på mig att vara generös när han inte är här) är på rymmen! Jag och Amanda jobbar, pojkarna är hemma och tar hand om hus och hundar. Och hundar finns det som bekant gott om. Jösses, vet ni hur många portisar tre stycken kan vara? Typ sju! :) Åtminstone alldeles för många när jag ska gå på promenad med dem samtidigt! Nillan har ju inte riktigt fått kläm på detta med att gå dit jag bestämmer, hon tror att det är HON som styr flocken, vilket resulterar i att jag och de andra två portisarna ibland inte alls går dit Nillan drar. Snopet Nillan! Men hon lär sig så sakteliga, idag behövde jag bara "läsa läxor" för henne två gånger på en promenad *blink*

Zorro har det slitigt! Rajja har som bekant precis slutat löpa. Så nu har Zenia börjat.... OCH Nillan!! Stackars krake! Men han tar det bra tycker jag, än bryr han sig inte, kollar in nån blodfläck ibland men annars är han cool. Vid det här laget vet han ju att det inte är dax att para än på ca 12 dagar. Jag vet dock en som skulle bli överlycklig om det dök upp en chihuahuatik i lagom storlek och i höglöp!!!!

Nu ska jag sova, det tar på krafterna att jobba i sommarvärmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar