tisdag 23 juni 2009

Sjukt många hundar!

Efter jobbet idag tog gossarna o jag en sväng till stan. David har en tand som växer på snedden - inte bra alls och nu ska tandläkaren försöka få ordning på den. I annat fall ska den plockas ut. Besöket tog inte lång tid, de petade in en blå gummiring mellan den på-snedden-växande tanden och granntanden i ett försök att få den att glida förbi och upp på rätt ställe. Vi får väl se...

Sen åkte vi till Bergvik och Gamestop, pojkarnas favoritställe. Naturligtvis avslutade vi turen med en glass på McD. Så styrde vi kosan hemåt. Tanken var att jag skulle åka med maken till Molkom, per motorcykel. Istället slocknade jag på soffan :) Det tar hårt på krafterna att arbeta *ler*

Vid 18-tiden var det dax att hämta Zixten. Hej & hå vilket röjj!! Nillan tyckte att han var en skum typ och skällde ut honom, men då fick hon skäll tillbax - av mig! Zixten är nämligen en mycket snäll och rar vovve som inte alls ska skällas på. I tre timmar busade de runt, vilket härligt gäng. Ja, Rajja la sig ju inte i särskilt mycket och Zorro han försökte mest hålla sig undan, är man så liten som han så är det ett rätt klokt val. Med fem hundar hemma blev köket plötsligt väldigt trångt vill jag lova. I mitt nästa liv ska jag BARA ha små hundar - kan man genmanipulera portisen till chihuahuastorlek tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar