tisdag 30 juni 2009

Jobb är viktigt!

Är det jobbet som gör människan? Kanske har vår värld blivit sån, att utan jobb räknas du inte riktigt? Jag har hankat mig fram på timvikariat nu en längre tid och det är himla trist för i praktiken räknas jag inte. Jag får sämre lön, ingen fortbildning, ingen kompetensutveckling, inga pepkurser eller kickoffinbjudningar, men jag ska ställa upp dygnet runt, när som helst utan varsel.

På mitt sommarvikariat får jag åxå sämre lön, vare sig fortbildning, kompetensutveckling, pepkurs eller kickoff! Trots detta gillar jag mitt sommarjobb. Så mycket att jag nämner det i min blogg, det måste ju betyda något :) Orsaken är den att jag får uppskattning och ansvar. Jag har ett schema att följa och klara arbetsområden - ME LIKE!!!! Det är underbart!

Nej, det är inte jobbet som gör människan! Men det är viktigt - jäkla viktigt! - att känna sig uppskattad för det arbete man faktiskt utför! Kom ihåg att ge din kollega en klapp på axeln då och då, så blir din arbetsplats ett gladare ställe. OCh vem vet, snart får du kanske en klapp tillbax?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar