onsdag 3 juni 2009

Mors dag!

Måste skriva några rader om mors dag då det VERKLIGEN var MORS dag. Det började med frukost hemma hos min mamma, där jag övernattat efter att ha varit på fest hos min syster med pojkvän. Dit reste jag förresten per motorcykel, årets första långåk :) Efter att ha grattat min mamma for jag till syrran & R. Syrran har liksom jag, tre barn så hon är ju i allra högsta grad mamma. Därifrån tog jag MC:n till blomsterbutiken, köpte en Hortensia och stuvade ner i packväskan (ja, jag har stoooora packväskor) för att resa till mormor och gratulera!

Till sist kunde jag styra kosan hemåt Forshaga. Solen stekte men farten fläktade :) En av de härligaste sakern med att åka MC är alla dofter. Allteftersom jag susar fram genom landskapet så känner jag dess doft. Ängmark, granskog, sjöluft och fuktig björkskog - det är helt underbart!!

Hemma i Forshaga var det min tur att bli gratulerad. Ett stort paket fick jag, innehållandes en .... MC-jacka! Hurra!!
Visst är den snygg? Lite rosa, lite kvinnlig, och framför allt vattentät!!! Inget fel på mitt skinnställ, men håller tätt i regn gör det inte!! Tack gulliga ungar som ger Mamman en sån fin present! Jag misstänker starkt att Pappan har ett mycket stort finger med i spelet ;)

Jackan matchar mina nya snygga vattentäta MC-brallor! (Bilden gör dem tyvärr inte rättvisa!) De sitter som en smäck, har liksom jackan urtagbart foder och luftning via dragkedjor och så går de såklart att sätta ihop med jackan. Så nu är jag rustad för en sommar som blandar solen med sommarskurar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar