torsdag 18 juni 2009

Vackra Zixten!Usch och fy, vilket busväder den här dagen bjöd på. Genomgrått och hällregn, inget kul alls. Hundarna och jag kurade inomhus och väntade på bättre tider. Sent på eftermiddagen lättade det och kvällspromenaden var riktigt behaglig, med solglimtar.

Jag gick och hämtade Zixten en sväng, då husse och matte jobbade. Han och Zenia härjade loss i trädgården så grästuvorna flög - det går som hejsan helt enkelt! Underbart kul att se dem. Det bästa är när de överger jaktleken och trillar omkull i gräset för att ligga och tugga på varandra. De är bara FÖR söta! Rajja tycker fortfarande att de ska busa nånannastans, men gillar att ligga i min solstol. Zorro vaktar mig som en tok, tur han inte är en rottweiler. Nu är det ju bara att lyfta bort honom och tala om att han är en fåntratt, hur smidigt som helst. Han är inte bang den där lilla råttan.

I morgon är det visst midsommarafton, har jag hört ryktas.... hm, f-n tro't! Det är regnigt & skitkallt, inte ens myggen orkar flyga. Vi tänker stanna hemma och kura under en varm fleecefilt, sommarhuset i Lysvik får vänta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar