torsdag 14 maj 2009

Vilken dag!

Väcktes av telefonen 6.30. En förskola behövde vikarie - från klockan sju! VIPS så var jag vaken & påklädd & klar. Vilken tur att Amanda hade friluftsdag med hundpromenad just idag. Alla tre hundarna skulle med så jag behövde inte tänka på rastning. Jobbade till 14, sen bar det hemåt en sväng, lagom för att säga hej till barn och hundar, innan jag styrde kosan till DejeFavoriten, en av butikerna som sponsrar oss med lite småpriser till lägret. Passade även på att köpa en ny sele till Zoro, den andra börjar bli väl trång över huvudet. Synd för jag älskar den verkligen. Vacker är den åxå, men det var såklart den nya med!

Efter en tur till Ica bar det hemåt igen. Väskorna var fulla av lägermat och ingredienser för bak. Så nu har jag bakat hela kvällen. Det blev en omgång bullar, en sats jordnötskakor (MUMS!!! Garanterat inget för såna som äter LCHF) tredubbel sats chokladbollar och två kladdkakor. Tror att vi ska ha fika så vi klarar oss i lägercafét nu :) Även om barnen provsmakade lite....

Nu ska jag lägergrejsa lite, sen vill kaninerna och hundarna ha kvällsmat, kanske även jag själv rentav. Till sist ska hundarna få en nattpromenad innan jag däckar! Är faktiskt lite trött nu. Men i morgon är det läääääääääääääääääääääääger!!! (sova kan man göra när man blir gammal!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar