torsdag 8 oktober 2009

Vackraste Karma


Mina goa vänner i Stockholm har fått bäbis, det har jag redan berättat. Så här söt är darlingen som vunnit mitt hjärta. I morgon går bussen mot Stockholm igen och jag ska åter få äran att spendera lite tid med henne & hennes föräldrar. Ser fram emot det lika mycket som jag jag ser fram emot mässan http://www.harmoniexpo.com som jag ska delta i både lördag och söndag! Det ska bli sååå kul!

Jag är lyckligt lottad!

På hundfronten - intet nytt. Alla hundarna är pigga, friska & komplett galna! Känner du för att kamma lite päls är du varmt välkommen! Zenia börjar bli i behov av en omgång :) Rajja räcker det att blåsa på så är hon avdammad och klar, så korthårig är hon & Zorro, ja... han är liksom alltid friserad och klar han, det är enkelt att vara liten råtta.

Nu tänker jag plugga ur datorn och packa ihop väskorna. Några timmars sömn är aldrig fel. Bor du i Stockholmstrakterna är du varmt välkommen att komma på mässan och ta en BodySensebehandling eller bara prata en stund. Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar