måndag 5 oktober 2009

FriZon

Så heter mitt företag och det upptar just nu en hel del av min vakna tid. Även om jag inte är i nån av mina lokaler och behandlar så snurrar hjärnan så gott som konstant kring någon detalj kring företagandet! Är det inte vilket ekonomiprogram som är bäst så handlar det om oljeblandningen som inte stämmer riktigt. Oljan är lite för halkig just nu...

Så om jag är lite vimsig just nu då beror det på att hjärnan är full av tänk! Och AAAANINGENS för lite sömn kanske? Har ju varit i Stockholm sen i torsdags, såååå kul och mycket intensivt med massor av upplevelser & behandlingar, goda vänner & en alldeles underbara ny människa (14 dagar gammal) med det bedårande namnet Karma. Gissa om jag har snuttat när tillfälle getts. Mmmmm, inget går upp mot babydoft!! Trots att jag borde veta bättre och just för att allt är så härligt så hinner jag inte få tillräckligt med sömn.

Det har varit BodySensekurs i helgen, fortbildning för färdiga terapeuter. Och visst märktes det att alla har några år på nacken med BodySense. Vilka behandlingar, vilka energier - underbart!! Är du nyfiken på BodySense kan du läsa mer på min företagssida www.zonia.se och www.bodysense.se .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar