tisdag 6 oktober 2009

Råttan har räserbajs!

Lilla råttan har räserbajs - inte kul!

I gårkväll var tåget hem försenat, det anlände först 22.50 till Karlstad. Sen ville ju Henrik & jag prata lite innan det blev natt, därför blev det inte natt på Hagagatan förrän 01.30. Bestämde mig redan i morse för att lägga mig tidigt ikväll. Ni som är uppmärksamma på inläggens tidsstämplar har redan konstaterat att så inte är fallet - klockan har passerat midnatt och jag sover inte än. Anledningen heter Zorro och han ligger i mitt knä med frossa. Troligen är det badfrossa, han är nyduschad för andra gången på ett par timmar, men det kan även finnas en släng "ont-i-magen-frossa" i det hela!

Mina hundar käkar dåligt när jag inte är hemma och nu har jag som bekant varit borta fyra dagar, vilket framför allt märks på Zorro. Om han var liten innan så är han mini(s)mal nu. Därför har jag matat på lite extra idag, lyxat med mjukmat tex. Tror att det är det som ställt till det i Zorros mage, han som normalt aldrig får kass mage. Men nu ska det bajsas och det i raketfart och på hela pälsen i ändalykten. Tulle Zorro - och tulle mig!

Ja, tulle mig!! som fått ansiktet, händerna, kläderna och två soffkuddar nerkladdade av snabbpasserad Doggy -jeeeeeeeeeck!! Jag satt i soffan och mös, när Henrik släppte in Zorro efter en - vad vi trodde - snabbkiss i trädgården. Som vanligt kom han farande som ett jehuu, men den här gången var jehuet illaluktande *ryser* vilket jag alltså upptäcker när han tagit ett varv kring mig och kuddarna i soffan!
Ååååh, vad han var billig just då!

Nu har tvätthögen växt ytterligare och mer lär det bli. För ögonblicket har grabben rullat ihop sig till en tull och verkar skapligt lugn, men jag tror inte det är över än. Kanske får lilleman sova i bur i natt, så han väcker mig om han måste ut. Kanske en idé för jag börjar bli rejält trött nu..... *gäsp*

1 kommentar:

  1. Hmmm, ser du nu så tokigt det blir när du bor för långt bort. Jag är fortfarande vaken (04.10) och skulle ju gärna haft sällskap av lille Zorro......

    SvaraRadera