torsdag 29 oktober 2009

Födelsedagspresent i förskott!


I onsdags fick jag finfrämmat! Ingla från Norrk.. förlåt, Nora ska det vara! tog sig en tur häråt! Vi lyxade oss med en god fika från Forshaga Finbageri efter att ha käkat en medelmåttig lunch på byns kinarestaurang. Ingla fick se min lokal, hade kloka åsikter om möblering och inredning och jag kunde återigen konstatera att jag har mina vänner på fel ställen i världen, nämligen inte här!!

Några timmar passerade alltför fort, men jag fick ett tröstpris när det roliga var slut - ett paket att öppna på rätt dag eller på en gång! Jag höll mig ända till kvällen, sen öppnade jag :) Innehållet? Välkomna hit på fika så får ni se!

1 kommentar:

  1. Hjälper inte att du visar bild på paketet..... Jag vet ju att du redan öppnat det!!!
    Kram

    SvaraRadera