tisdag 29 september 2009

Liten råtta har gjort MH!

Jajamensan, visst är det så. I söndags eftermiddag var det dax. Tur att de inte dopingtestade för då hade vi åkt dit! Matte var fullproppad med medikamenter för att hålla sin onda rygg stången, men det gick vägen. Själv var jag cool, inga mediciner här inte, inga nerver heller för den delen. Jag menar MH, hur svårt kan det va?

När vi kommer till Karlstads BK finns det underbara vackra nya portisar att hälsa på. Framförallt är där en svart darling som genast faller för mig - och det kan jag ju förstå eftersom jag är så osedvanligt snygg! Jag blåser upp mig och visar fram min allra finaste sida och allt går som på räls. Matte släpper fram mig så jag får kolla ID-brickan på darlingen och snacka om ridå - det är ju en hanne!!! Pinsamt!! Jag som tyckte de sa Elvy, så visar det sig vara ELVIS!!

Sorry Elvis, det blir inget mellan oss, men du är snygg för att vara grabb!

Jag har det rätt trivsamt bland alla portisar som sitter och slöar, de hade visst redan gjort MH med sina människor. Det verkar överlag ha gått bra även om det grumsas i nåt hörn om vissa bedömningar. Ja, jag vet inte jag om det är så mycket att hänga upp sig på, vi är dom vi är oavsett vad ett papper säger, så det så!

Äntligen är det vår tur att gå ut i banan. Matte är ivrig så jag hänger på. OOOOO så spännande det är - en miljon nya dofter att ta in och många, många små grästuvor att kissa på. Men får jag nosa ifred? Icke! Det är ett evigt pratande och dragande i mitt koppel: "kom nu Zorro" "här Zorro" "titta Zorro!". Tjôôôôta säger jag och fortsätter nosa trots att matte släpar runt mig bland en bunt främmande människor. Sen tror hon att jag vill leka! Men HAAAALLÅ???? Den där stora tygknuten vill väl inte jag ha, behåll ni den, ni verkar ju tycka det är kul att kasta den mellan er!

Så är det dax för "trasan i trissan" - vilken löjlig grej! Kan bara vara hundar med mycket liten hjärna (typ Zenia) som slösar energi på att jaga en dummy i snöre. Nähej, då finns det roligare saker att göra - som att kissa!

Raskt över till "stillastående". Japp - funkar för mig! Jag kan gärna stå still och insupa alla spännande lukter som finns i skogen!

Bäst jag går där och snusar dyker det upp en snubbe bakom ett skule. Han går värre än matte med ryggskott. Tydligen hade han inte ont i ryggen för han börjar leka med en leksak. Totalt ointressant - jag har väl sett folk leka förut, kom med nåt nytt tack *gäsp* Kom matte så går vi!

Jag trodde MH var spännande, lite nervkittlande, lite som Liseberg för människorna. Men aj, vad jag bedrog mig! Det händer ju ing..SHIT I HELA HAVET!!! Vad var det? Jösses, trodde en stund att min sista stund var kommen, men det var ju bara en blå overall som dök upp. Helt normalt! Funderar en stund på om jag ska pinka på honom men mattes blick får mig att avstå. Tar nästa tuva istället!

Den här skogen är rätt intressant, måste ha gått massor av snygga tikar här före mig. Funderar som bäst på hur jag ska få matte att ta med mig hit igen när det plötsligt rasslar till av bara helsicke. Är Zenia med ut i skogen? Det brukar vara hon som ställer till det, bäst att flytta sig undan en bit! Nehej, ingen Zenia? Matte visar mig en konstig låda med kejdor och grytlock - OK, då vet jag. Tack - kan vi gå vidare och kissa nu eller?

Har du nånsin mött två vita varelser som sakta skrider fram över tuvorna när du varit på kisspromenad? Om inte så ska du hålla utkik efter dem - de är rätt söta - jag lovar! Det verkar dock som om de ser dåligt så var lite observant bara.

De dyker upp när jag intet ont anande har markerat på en särskilt gott doftande kissefläck. Kul typer så jag viftar på svansen och undrar om vi ska leka, men de verkar inte se mig. Till sist är jag tvungen att säga ifrån på skarpen att vi faktiskt står här!! då stannar de. Tur för matte att jag är med.

Nu tycker jag att det får vara nog med påhitt, detta med MH verkar ju totalt överskattat. Tacka vet jag skogspromenader. Jasså, vi är inte klara? Ska vi leka? Med den jättestora tygknuten igen? Nej tack, tror inte det!! Nej tack, inte din handske heller matte, du vet ju att jag helst bara leker med den lilla lädergrejjen vi har hemma, åsså katten Wilmas fjädervippa förstås!

Matte får en knäpp, hon dansar och studsar, tror hon kanske att hon är med i Idol? Det står ju i vart fall en jury och tittar på henne, men varför sjunger hon inte i så fall? Konstigt!! Det kanske är Let's Dance? Bäst jag studsar med, matte behöver all hjälp hon kan få, det ser ju jag det! ! PANG! Vad? Nej det var nog inget, vi dansar vidare.! PANG! Där kom det igen, konstigt? Men om jag håller mig lugn så gör nog matte det åxå!! PANG! Lugn matte, allt är under kontroll! PANG! Det verkar funka, matte tar det bra, skönt!

Sådär ja, MH avklarat. Matte får med beröm godkänt! Kan jag få nosa ifred nu??

P.S Stort tack till Mona & Pål som gav oss chansen att delta vid detta MH-tillfälle!

3 kommentarer:

 1. *Asg*...Jag skrattar så jag skriker åt Zorros berättalse om Mh. KLockrent!!!

  SvaraRadera
 2. Verkar jättekul att göra MH, jag vill också göra det! Förresten tycker jag du är jättesnygg och jag gillar snygga killar!
  Sandie/ http://www.123minsida.se/sessandie/19936741

  SvaraRadera
 3. haha ohh vikket härligt inlägg<3
  och grattis till ett G i MH =D

  mvh linaa

  SvaraRadera