torsdag 10 september 2009

Sömnlös!

Klockan är 05.53 och ute ljusnar det. Jag sitter med en kopp te framför mig och funderar på vilket som blir bäst. Ska jag klä på mig och ta ut hundarna på en otroligt, ovanligt tidig morgonpromenad eller ska jag faktiskt krypa ner i sängen och försöka få åtminstone några timmars sömn denna natt. Natt? Det är ju inte natt längre! Men ändå....

Kom i säng lite sent igår, runt 00.30 tror jag. Inte ovanligt för att vara mig, jag gillar ju att nattuggla :) men jag försöker bättra mig under arbetsveckan. Smög intill varma, gosiga maken och blundade... & blundade... & blundade.... men sov - det gjorde jag inte! Varken på rygg, mage eller sidan, varken med eller utan täcke, vare sig i min egen säng eller tätt intill Henrik. Inte ens när Zorro smög in under täcket och gosade sig tillrätta i min maggrop kunde jag somna. Strax före 4 kastade jag av mig täcket och klev upp. Nu - drygt två timmar senare och kanske aningens tröttare sitter jag alltså här och funderar på dagen upplägg.

Om jag inte haft ett dyft inplanerat under dagen kanske jag satsat på att hålla mig vaken, för att slockna tidigt till kvällen. Men så var det ju detta med mötet som är inplanerat i eftermiddag. Kommer jag att orka hålla skärpa om jag inte sover? För skärpt måste man vara när det handlar om skolan och ens barns trivsel. Jag fajtas med näbbar & klor just nu, för att saker ska falla på plats men än har min son inte märkt nån bättring och det är ju det som räknas och inte antal möten mor & far sitter i! Och varför sitter VI i möten? Varför är det inte de, föräldrarna till tonåringarna som inte lärt sig veta hut?? Och tonåringarna själva?

Mmm, det är mycket nu - kring skolan & sonen med ont i magen och otrivsel i hela kroppen. Mitt i detta ligger jag i startgroparna för att dra igång mitt företag på heltid. Kanske är så att det snurrar väl mycket i skallen.... Vilken tur att jag snart ska dra igång en meditationscirkel med världens bästa ledare, så att jag får landa lite. Och förhoppningsvis sova bättre :)

Tror nog att jag ska krypa ner under täcket en sväng. Om jag hinner så har jag lagom somnat tills att Henriks klocka ringer *ler snett*

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar