fredag 4 september 2009

Fina Aurora


Idag tog jag hojjen och åkte till Kil. Det var trippelkul, för det första fick jag åka hoj, det var ju ett tag sen, för det andra tyckte min opererade hand att det var helt OK att köra MC och för det tredje fick jag träffa Mona & Pål - det var inte igår! Att den sen fanns 7 härliga nakenrumpor som sprang omkring gjorde ju inte saken sämre :) Tyvärr kan jag inte bjuda på nåt foto på dem, för de var inte stilla en sekund. Men mamma Aurora ställer gärna upp på bild! Tack Mona & Pål för att jag fick snutta lite valp!

I morgon tänker jag bjuda på en bild av min "afrikanska bergsget" Rajja! Var tyvärr tvungen att klippa ner henne ikväll - lagom till att hon var i full och vacker päls! *buhuu*. Amanda svär & lovar i vanlig ordning att HON minsann INTE tänker gå ut med den FULA hunden. Möjligen om hon får en snygg tröja på sig. Och vem vet, Rajja kanske känner så - att en tröja inte skulle sitta fel, när man nyss blivit av med pälsen och regnet vräker ner. Regnrock finns och det är nog tur det.

Varför jag klippte ner? Jo, jag fann små, runda sår i huden på henne när jag kammade. Trodde först att det var ett gammalt fästingbett men sen fann jag fler, en del färska, en del lite äldre. De är stora som en tioöring ungefär, helt runda, några lite blodiga, andra torra med krustor - helskumt. Det verkar inte som de kliar särskilt. På måndag har jag tid hos veterinären så då kanske vi får besked.

NU är det sängen! Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar