onsdag 2 september 2009

Orka?

Ibland undrar jag hur jag ska orka? När mötena står spaltade i kalendern, tonåringen inte vill till skolan för att hans klass"kamrater" inte är schyssta och hjärnan går på högvarv för att räkna ut hur jag ska lösa allt på bästa sätt. Inte undra på att jag då och då landar framför datorn och spelar FarmVille en stund - ett stillsamt, fridfullt spel som tar fram bonden i mig. Varvat med långa myggiga hundpromenader så tar hjärnan igen sig och jag orkar faktiskt lite till.

Men det händer roliga saker åxå. Har precis pratat med en gammal bekant som mer än gärna kommer till Forshaga och leder en meditationskurs - HURRA! Hjärtat jublar - jag har längtat SÅ MYCKET efter detta. Nu återstår bara att dra ihop ett lagom stort gäng. Vill du vara med? Hör bara av dig så berättar jag mer :) Kram på er - nu ska jag parkera i tv-soffan med Rajja i knät och en kam i högsta hugg. Hittade lite tovor på henne förut och nu ska de trollas bort. Tjipp!

1 kommentar: