söndag 30 augusti 2009

Lugn igen!

Sådär ja, nu har jag landat efter den chockartade hemkomsten. Jag har hunnit raka både nos och rumpa på Zenia samt klippa en del av gräsmattan, sen sa min arm att nu fick det vara nog. Så resten är oklippt :) Gubben får ta vid imorgon helt enkelt. Eller förresten, hörde just väderprognosen - skitväder i veckan! Måste köpa slåttermaskin till gräsmattan!

Igår lämnade maken och jag över ansvaret för ungar, hundar & kaniner till svärmor och tog ledigt. Jag visste att vi skulle på 40-årsfest i Jönköping och ta vägen över Gränna för där var det nån MC-träff Henrik ville till. Tapper som jag är ställer jag naturligtvis upp på sånt! Hur det nu bar sig så somnade jag längs vägen (ja, vi åkte bil alltså, det blev inte MC som planerat) och vaknar upp på Torsö, utanför Mariestad. Vår vän Anette flyttade dit för snart tre år sen och nu var det jättelängesen vi sågs. Vi skulle inte alls till Gränna på MC-träff, vi skulle och luncha hos Anette! Såååå kul att ses igen.

Sen styrde vi kosan vidare mot Jönköping och festen. Pernilla heter jubilaren och både hon & hennes man var nya bekantskaper för mig, men gamla MC-vänner till Henrik. Vi hade en heltrevlig kväll. Efter några timmars sömn och en rätt så medioker frukost på ett litet skrutthotell vid namn Ibis återvände vi till Pernilla & Patrick för ytterligare några timmars prat, en hel del handlade om MC såklart!

På hemvägen stannade vi i färjelägret Sjötorp och tog en promenad läng slussarna, sträckte på benen och bara njöt en lång stund. Väldigt blåsigt men soligt! En skön avslutning på en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar